3dnyomtatás

prototípus | kisszéria | szerszám

prototípusgyártás

tervezéstől a kivitelezésig

A 3D nyomtatás mint műanyag alkatrész gyártási technológia lehetővé teszi, hogy szerszámköltség nélkül állíthassunk elő bármilyen komplex geometriájú terméket. Cégünk a legkülönfélébb technológiákat kínálja ügyfeleinek (FDM, SLA, DLP, MJP), melyek közül bármilyen feladatra megtalálható az ideális választás. Legyen szó alacsaonyabb felbontású, de kedvezőbb árú funkcionális modellekről vagy magas felbontású, precíz méret és alaktűrésú de költségesebb alkatrészekről.

KISSZÉRIÁSgyártás

gyors és rugalmas sorozatgyártás
A 3D nyomtatási technológia adta előnyöket és lehetőségeket kisebb vagy bizonyos esetekben közepes darabszámú szériák esetében is hatékonyan lehet alkalmazni. Cégünk nagy kapacitással rendelkezik nyomtatók terén, így nem okoz gondot egy adott alkatrészből rövid idő alatt nagyobb mennyiséget legyártani. Természetesen a nyomtatványok minőségét és árát itt is a vevői igényeknek megfelelően optimalizáljuk a legmegfelelőbb technológia kiválasztásával.

szerszámgyártás

vákuumöntéshez

A vákuum öntés egy általunk is alkalmazott kis- és közepes szériás gyártási technológia. Sokszor problémát jelent bonyomlultabb geometriájú alkatrészeknél a szerszámfelek pontos szétvágása. Ezen problémára találtunk ki egy kiváló megoldást, mely során nyomtatóval készítjük el azt a mesterdarabot mely tartalmazza az osztósíkot is. Ennek köszönhetően közel fröccsöntött minőségű darabok gyárthatók. Cégünk vállalja ezen szerszám sablonok tervezését és gyártását.

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Néhány egyszerű lépésben összefoglalva

 • 1. Igényfelmérés

  Ügyfelünk igényei alapján kiválasztjuk a gyártáshoz leginkább alkalmas technológiát és alapanyagot.

 • 2. Árajánlat

  Részletes ajánlatot készítünk, melyen minden költséget és vállalási időt tételesen feltüntetünk.

 • 3. Jóváhagyás

  Amennyiben ügyfelünk elfogadja ajánlatunkat, véglegesítjük a megrendelést és elkezdjük a munkát.

 • 4. MODELLEZÉS

  Szükség esetén elkészítjük a gyártandó alkatrész 3D-s modelljét vagy a meglévőt módosítjuk a technológiának megfelelően.

 • 5. Nyomtatás

  A modell jóváhagyása után elkezdjük az alkatrész nyomtatását az előzetesen kiválasztott technológiával.

 • 6. Szállítás

  Ügyfelünknek leginkább megfelelő módon eljuttatjuk hozzá a kész terméket. Lehetőség van futárszolgálattal történő házhozszállításra vagy személyes átvételre budapesti telephelyünkön.

kérjen árajánlatot

Kiterjesztés: *.zip (max 20 MB)