3dnyomtatás

prototípus | kisszéria | szerszám

prototípusgyártás

… amikor az ötlete valósággá válik

Új termék bevezetését fontolgatja? Hozza be a tervét, és akár 48 órán belül saját kezében tarthatja a prototípusát! A formatervezés nem a mi asztalunk – az anyagszerkezet, strapabíróság és tapintás viszont annál inkább!

Tudta? 3D nyomtatás során bármilyen részletességű terméket elő lehet állítani, és ez nagyban meghatározza az árát is. A hobbi célú alkatrészek esetében például elegendő egy kevésbé precíz, ám pénztárcakímélőbb módszer. Az ipari eszközökhöz azonban már szükség van a hajszálpontos, költségesebb technológiákra.

KISSZÉRIÁSgyártás

… azoknak, akiknek nincs felesleges ideje

Ha már elakadt a lélegzete a tökéletes prototípustól, akkor sem engedjük el a kezét: irány a gyártósor!

A 3D nyomtatás minden előnyét ki tudja aknázni, ha 1-100 db gyártatásában gondolkodik. Az utolsó pillanatban lenne szüksége új termékekre? Ne essen kétségbe! Egyszerre több nyomtatónk is munkára fogható, így bátran állunk a kihívások elé.

A gyártás során is kőbe vésett szabály, hogy megtartsuk az egyensúlyt a csúcsminőség és a költséghatékonyság között. Legújabb alapanyagaink közé tartoznak a HT (magas hőmérséklettűrésű technikai) műanyagok, úgy mint a PEI, PEEK és az ULTEM.

szerszámgyártás

… ha Ön sem bízza a véletlenre a sikert

Képzelje el, amint szívdobogva próbálják ki a cégénél a ropogósan friss prototípus alkatrészt, amelyet most hozott el a gyártótól… és pár milliméterrel nagyobb, mint kellene. Emiatt késik minden elvállalt munka, nem is beszélve a korrigálásra fordított időről és pénzről… Ennek elkerülésére kínálunk megoldást.

3D nyomtatással olyan szerszámot (mesterdarabot) készítünk a gyártáshoz, amivel századmilliméter pontosságú, ráadásul finom tapintású végeredményt kap.

Amint megálmodta, milyen alkatrészt szeretne, a RunPlast átveszi a válláról a munkát: a szerszámsablon megtervezésétől egészen a használatra kész termékig mindent elvállal.

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Engedje, hogy valósággá váljon a fejében megszületett ötlet!

 • 1. Igényfelmérés

  Megbeszéljük, milyen termékre van szüksége, és együtt kiválasztjuk azt az eljárást és alapanyagot, ami a tökéletes eredményt adja.

 • 2. Árajánlat

  Részletes ajánlatot készítünk Önnek, minden költséggel és vállalási idővel, hogy ne érhesse meglepetés.

 • 3. Jóváhagyás

  Ha elfogadja az ajánlatot, véglegesítjük a megrendelését. Azonnal kezdődik is a munka!

 • 4. MODELLEZÉS

  A hajszálpontos tervezés elengedhetetlen a gyártás során. Éppen ezért a megrendelt alkatrész 3D-modellezése az első feladat.

 • 5. Nyomtatás

  Amint kész a pontos modell, kezdődhet is az alkatrész nyomtatása. Innentől kezdve akár 24 óra és a kezében tarthatja a kész terméket.

 • 6. Szállítás

  Házhoz szállítással az otthonába vagy az irodába rendelné a kész alkatrészt? Vagy inkább bejönne személyesen érte egy utolsó egyeztetésre? Bármelyik lehetőséget választhatja.

kérjen árajánlatot

Kiterjesztés: *.zip (max 20 MB)