3dtervezés

tökéletesség már a kezdetektől

TERMÉKTERVEZÉS

Álomból látványterv

Új termék bevezetését fontolgatja? Fokozatosan rajzolódik ki szemei előtt a megjelenése, használata, vagy bármi más tulajdonsága, de még nincs papírra vetve? Gondolkodjunk tovább együtt!

Már a legelső perctől, vagyis a termék megtervezésétől kezdve támogatjuk álmai megvalósításában, a Creo 3D tervező program legfrissebb verziójával.

Milyen információkra van szükségünk az induláshoz?

– gondolatokra arról, hogy mire használható a termék

– ötletekre arról, hogy milyen megterhelés érheti (pl. magas hőmérséklet)

– elképzelésre arról, hogy milyen méretű terméket szeretne

látványtervek

Ugyanolyan, akár a valóságban

Ön el tudja képzelni, milyen idegtépő, amikor egy apró félreértés miatt megy kukába az egész addigi munka? Szabaduljon meg ettől a felesleges stressztől, hiszen kiküszöbölhető!

Nem kell a képzelőerejére hagyatkoznia, miközben termékét tervezzük. Amint átbeszéltük, milyen terméket szeretne, 3D látványtervet készítünk róla. Ez a terv hajszálpontosan tükrözi a készülő terméket, így valósághűen láthatja azt már a gyártás előtt. Ilyenkor könnyedén javítható, változtatható a terv az Ön igényei szerint; elpazarolt idő, alapanyag, energia és pénz nélkül.

Ám ekkor sem kell azon rágódnia, vajon minden hibát észrevett-e a 3D tervezés során. Minden esetben készítünk egy prototípust, ami után még mindig van lehetőség korrekcióra.

gyártástámogatás

Tervezés után sem hagyjuk magára

Idáig rendben, kész a 3D modellje, és pontosan olyan, amilyenre vágyott… és most?

A RunPlastnál ezután sem engedjük el a kezét. Minden mérnöki tudásunkat és 7 éves tapasztalatunkat latba vetve, Önnel együtt keressük meg a megfelelő alapanyagot és eljárást a termék vagy alkatrész előállításához.

Ha pedig mindent egyeztettünk, az elkészült 3D tervek alapján el is készítjük a termékét akkora mennyiségben, amilyet szeretne.

Spórolja meg a más-más céggel való tervezés, modellezés és gyártás miatti felesleges köröket!

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Engedje, hogy valósággá váljon a fejében megszületett ötlet!

 • 1. Igényfelmérés

  Megbeszéljük, milyen termékre van szüksége, és együtt kiválasztjuk azt az eljárást és alapanyagot, ami a tökéletes eredményt adja.

 • 2. Árajánlat

  Részletes ajánlatot készítünk Önnek, minden költséggel és vállalási idővel, hogy ne érhesse meglepetés.

 • 3. Jóváhagyás

  Ha elfogadja az ajánlatot, véglegesítjük a megrendelését. Azonnal kezdődik is a munka!

 • 4. MODELLEZÉS

  A hajszálpontos tervezés elengedhetetlen a gyártás során. Éppen ezért a megrendelt alkatrész 3D-modellezése az első feladat.

 • 5. Gyártás

  Amint kész a pontos modell, kezdődhet is a termék vagy alkatrész elkészítése. Innentől kezdve - eljárástól függően - akár 24 óra és a kezében tarthatja a kész terméket.

 • 6. Szállítás

  Házhoz szállítással az otthonába vagy az irodába rendelné a kész alkatrészt? Vagy inkább bejönne személyesen érte egy utolsó egyeztetésre? Bármelyik lehetőséget választhatja.

kérjen árajánlatot

Kiterjesztés: *.zip (max 20 MB)