Kisvállalkozások: költséghatékony, mégis gyors és minőségi termékgyártás? Igen!

Éppen elég nehéz feladat azt a terméket megtalálni, amit szívesen ad el vásárlóinak – anélkül is, hogy eközben a termékgyártás költség-haszon arányát kellene figyelnie.

Biztosan Ön is érezte már azt a termékfejlesztés során, hogy ez még nem az a verzió, amit akár Ön is megvásárolna. Nem pont olyan a mérete, nem elég szép a külseje ahhoz, hogy egyáltalán levegye a polcról, vagy csak érzi, hogy nem lesz olyan tartós, mint kellene.

Az olcsó beszerzés hallatán sokaknak Kína ugrik be elsőre. Nem is gondolnák, hogy Magyarországon is lehet hasonlóan kedvező áron műanyagterméket gyártatni. Pedig lehet! Mi több: saját gyártás esetében nem kell kompromisszumokat kötnie, a megbeszélések gördülékenyebbek, és jóval rövidebb idő alatt kaphatja kézhez termékét.

De mit is jelentenek ezek pontosan?

  • KEDVEZŐ ÁR

A hazai műanyaggyártás szinte mindig pénztárcakímélőbb, mint ha külföldről rendelné be ugyanazt a terméket. A gyártási eljárás kiválasztásakor az Ön által kért tulajdonságok (a termék mérete, rugalmassága, teherbírása, formája…) és darabszám alapján keressük meg a legköltséghatékonyabb megoldást. Így például vákuumöntéssel kb. 1/20-ára csökkenthető a szerszámozás költsége, más eljárásokéhoz viszonyítva.

  • LÉLEGZETELÁLLÍTÓ MINŐSÉG

Rugalmas és hajlítható, vagy éppen fémszilárdságú, elképesztő strapabírású műanyagtermékre van szüksége? Esetleg tűzálló, átlátszó, antisztatikus, vagy fémmel kevert anyagot szeretne? Bármi lehetséges!

Mivel a termékét teljesen nulláról tervezi meg és készíti el a gyártó, bármilyen anyagösszetételt és -kombinációt létre lehet hozni. Kész termékek beszállítása esetén ez aligha lehetséges.

A magyarországi termékgyártásban viszont még ennél is több lehetőség van. A korszerű eljárásoknak és hajszálpontos munkavégzésnek köszönhetően sokszor kapunk olyan visszajelzést, például pótalkatrészek készítésekor, hogy az új alkatrész jobb lett, mint az eredeti volt.

  • GYORS KIVITELEZÉS

Aki valaha rendelt Kínából terméket, pontosan tudja, mennyit tud csúszni a szállítás; és mennyi stresszt tud okozni, ha heteket kell várni egy termékre, ami S.O.S. kellett volna.

Ezzel szemben, ha itthon készítteti el új termékeit, akár 1-3 munkanapon belül a kezében tarthatja az első darabokat. A kivitelezés ideje több tényezőtől függ: ilyen például, hogy mennyi idő alatt tudjuk véglegesíteni a rendelést, illetve, hogy milyen eljárással készítjük el a termékeket. Egy biztos: minden tudásunkat és energiánkat latba vetve segítjük Önt abban, hogy minél hamarabb megkaphassa álmai termékét.

  • Extra előny kisvállalkozásoknak: KISSZÉRIÁS GYÁRTÁS

Nagyon gyakran keresnek fel (induló) kisvállalkozások azzal a kérdéssel, hogy mekkora a minimális rendelésmennyiség. Erre a kérdésre nálunk ez a válasz: EGY. Teljesen megértjük – és ismerjük -, ha egyelőre nincs anyagi, tárolási, vagy bármilyen kapacitása egy vállalkozásnak arra, hogy többszáz darab terméket gyártasson egyszerre. Éppen ezért nálunk bármekkora mennyiséget kérhet: az egyetlen darabtól kezdve, a határ a csillagos ég. A gyártástervezés során a kért darabszámot is figyelembe véve választjuk ki a megfelelő eljárást, így bármi lehetséges.

Lendítse fel vállalkozását olyan termékekkel, amiktől a saját lélegzete is eláll, és azonnal a kosarába tenné Ön is! Nem kell lemondania a tökéletes darabokról, hiszen könnyedén, olcsón, ráadásul napokon belül előállíttathatja és saját kezében tarthatja őket!

 

Miért érné be fél megoldással, ha lehetne teljes is?

Kérje árajánlatunkat most, és végigkísérjük a teljes termékgyártás folyamatán!