fröccsöntés

Gondolkodjon nagyban!

nagyszériásgyártás

Határ: a csillagos ég

Több mint 1000 darab termék gyártásában gondolkodik? Akár a milliós nagyságrend sem lehet probléma!

A nagy mennyiség sem jár azzal, hogy elnagyolt, már-már igénytelen darabok születnek. Fröccsöntéssel ugyanis a fémek strapabírását megközelítő, mégis könnyű, és finom tapintású lesz minden egyes részlet, kivétel nélkül. Minél nagyobb mennyiségben kéri a gyártást, annál alacsonyabb lesz egy-egy termék előállítási költsége.

időhatékonyság

Villámgyors, mégis hajszálpontos

Önnek van tippje, vajon naponta hány termék legyártására képes a RunPlast fröccsöntő részlege?

Meg fog lepődni: napi akár 10 000 termék gyártását is kérheti nálunk!

Vezető technológiánkkal amellett tudjuk a kért termékeket gyorsan előállítani, hogy megtartjuk kimagasló minőségüket. A fröccsöntés a leggyorsabb és legprecízebb gyártási eljárás, ami napjainkban a műanyaggyártás területén elérhető.

gyártástámogatás

Nem hagyjuk magára egyetlen pillanatra sem

Aki fejlesztett már saját terméket, meg fogja erősíteni, hogy ez egy igen hosszadalmas, sok buktatót rejtő kihívás tud lenni.

Vigye végig a tervezés, előszériás gyártás és a végtermék gyártását mérnöki segítséggel! Olyan teherbírású műanyagokat tudunk előállítani saját fejlesztésű eljárásainkkal, amelyek akár megközelíthetik a fém változatuk strapabírását. Ön milyen alkatrészt szeretne? Színeset vagy átlátszót, gumisat vagy merevet, esetleg hőállót? Bármi lehetséges!

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Engedje, hogy valósággá váljon a fejében megszületett ötlet!

 • 1. Igényfelmérés

  Megbeszéljük, milyen termékre van szüksége, és együtt kiválasztjuk azt az eljárást és alapanyagot, ami a tökéletes eredményt adja.

 • 2. Árajánlat

  Részletes ajánlatot készítünk Önnek, minden költséggel és vállalási idővel, hogy ne érhesse meglepetés.

 • 3. Jóváhagyás

  Ha elfogadja az ajánlatot, véglegesítjük a megrendelését. Azonnal kezdődik is a munka!

 • 4. SZERSZÁMTERVEZÉS

  A hajszálpontos tervezés elengedhetetlen a gyártás során. Éppen ezért a megrendelt alkatrész 3D-modellezése az első feladat.

 • 5. GYÁRTÁS

  Amint kész a pontos modell, kezdődhet is a termék vagy alkatrész elkészítése. Innentől kezdve - eljárástól függően - akár 24 óra és a kezében tarthatja a kész terméket.

 • 6. Szállítás

  Házhoz szállítással az otthonába vagy az irodába rendelné a kész alkatrészt? Vagy inkább bejönne személyesen érte egy utolsó egyeztetésre? Bármelyik lehetőséget választhatja.

kérjen árajánlatot

Kiterjesztés: *.zip (max 20 MB)