Műszaki és mérnöki tanácsadás, tervezés

PROTOTÍPUS TERVEZÉS, MINTASZÉRIA GYÁRTÁS

Segítségünkkel terméke könnyedén eljuthat az ötlet szinttől a prototípusig. Cégünk szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek 3D CAD tervezés területén, valamint rendelkezünk minden olyan ismerettel és gyártó géppel, melyek segítségével a számítógépen megtervezett alkatrészekből gyorsan és költséghatékonyan kézzel fogható prototípust tudunk létrehozni. Ennek köszönhetően a költségesebb széria gyártás előtt kiküszöbölhetők a termék esetleges hibái, valamint az könnyedén módosítható a vevői igényeknek megfelelően.

3D TERVEZÉS

Vállaljuk tetszőleges alkatrészek, komplett termékek térbeli modellezését CAD szoftver segítségével. 3D-s szolgáltatásaink között jelen van a 3D scannelés, 3D modell építés műszaki rajz alapján, önálló tervezés ötlet-, műszaki igények alapján. Egyedi alkatrészek tervezésénél figyelembe vesszük az optimális gyártás technológiát, mely nagyban befolyásolja a tervezett geometriát.

GÉPÉSZETI TERVEZÉS

Széleskörű szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére gépészeti szimulációs és méretezési feladatok terén is. Kiemelt területeink az épület energetika, kalorikus gépek, mechanizmusok, automata gépek tervezése.

MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VIZSGÁLAT

Vállaljuk gépek vevői igények szerinti megfelelőségi vizsgálatát legyen szó akár dokumentációval rendelkező új berendezésről, akár ismeretlen használt gépről. A pontos igények ismeretében segítséget nyújtunk a vevő számára az adott alkalmazáshoz legalkalmasabb eszköz kiválasztásában

GYÁRTÁS OPTIMALIZÁLÁS, -TERVEZÉS

Cégünk prototípus és kisszériás alkatrész gyártással is foglalkozik, így szinte minden esetben házon belül marad a megtervezett alkatrészek gyártása. Ennek köszönhetően széleskörű rálátásunk nyílik a gyakorlatban is jól bevált megoldásokra, melyek ismeretében mind az alkatrészek geometriáját, mind a gyártástechnológiát- és annak folyamatait a lehető legmegfelelőbb módon tudjuk kialakítani és megválasztani.

MÉRÉSTECHNIKA, MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Egy speciális 3D-s szoftver segítségével össze tudjuk hasonlítani a sorozatban gyártott alkatrészek közül kiválasztott mintadarabok 3D scannelt állományát az eredeti CAD modell geometriájával. Ily módon feltérképezhetőek a geometriai eltérések és azonnal kiértékelhető a mintadarab pontossága. Ezzel a módszerrel egy lépésben ellenőrizhetők az alak- és méret tűrések.

MŰSZAKI ÉS FOLYAMAT AUDIT FELKÉSZÍTÉS

Cégünk szakértői nagy tapasztalattal bírnak a tanúsítványok és teljes audit folyamatok előkészítésében, lebonyolításában. Támogatni tudjuk vállalatában az általánosan elvárt ipari ISO 9001 rendszer kiépítését, valamint teljes felkészítést az auditra. Emellett az autóiparban elengedhetetlen IATF 16949 rendszer kiépítést, valamint szintén az auditra történő felkészítést is, melyet akár önálló „IATF Core tools” workshoppal is támogatunk. Célzottan az autóipari vevői követelményekre felkészítést és kapcsolódó folyamatok kialakítását is tudjuk támogatni legyen szó akár az amerikai AIAG autóipari, akár a német VDA követelményekről.

LEAN MENEDZSMENT FEJLESZTÉS

Cégünk a fenti szolgáltatások mellett természetesen nyitott egyéb műszaki és folyamatfejlesztési szolgáltatásokra, melyek közül elsősorban figyelmükbe ajánljuk a LEAN menedzsmenttel kapcsolatos szolgáltatásainkat. Fokozza hatékonyságát a veszteségek minimalizálásával, melyben segítségére lehet egy 5S workshop, vagy Problem solving tools workshop/training. Képezze kollégáit akár az alapoktól, hogy a LEAN szemlélet a céges kultúra részéve válhasson!