tudástár

Minden, amit a műanyaggyártásról tudnia kell

Ön biztos abban, hogy cégében kimaxolta a termékeiben rejlő lehetőségeket? Az elérhető legjobb minőségben tudja őket kínálni a vásárlóinak? Minden alkalommal felcsillan a szeme, és összefut a nyál a szájában, valahányszor a saját termékeire gondol?

A RunPlastnál pontosan ez a célunk. Olyan műanyagterméket szeretnénk gyártani Önnek, amely láttán minden potenciális vásárlójában felmerül az a gondolat, hogy „ez nekem is kell!”

Roppant idegtépő helyzet, amikor szívdobogva próbálják ki a vadonatúj alkatrészt a cégnél, amire hónapok óta várnak… és mindössze 1-2 milliméterrel nagyobb, mint kellene, de ez éppen elég ahhoz, hogy ne tudják továbbra sem munkába állítani.

Rettenetes belegondolni is? Az.

Kerülje el ezt a felesleges stresszt azzal, hogy már a legelső pillanattól fogva előre gondolkodik!

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Engedje, hogy valósággá váljon a fejében megszületett ötlet!

 • 1. Igényfelmérés

  Megbeszéljük, milyen termékre van szüksége, és együtt kiválasztjuk azt az eljárást és alapanyagot, ami a tökéletes eredményt adja.

 • 2. Árajánlat

  Részletes ajánlatot készítünk Önnek, minden költséggel és vállalási idővel, hogy ne érhesse meglepetés.

 • 3. Jóváhagyás

  Ha elfogadja az ajánlatot, véglegesítjük a megrendelését. Azonnal kezdődik is a munka!

 • 4. MODELLEZÉS

  A hajszálpontos tervezés elengedhetetlen a gyártás során. Éppen ezért a megrendelt alkatrész 3D-modellezése az első feladat.

 • 5. Nyomtatás

  Amint kész a pontos modell, kezdődhet is az alkatrész nyomtatása. Innentől kezdve akár 24 óra és a kezében tarthatja a kész terméket.

 • 6. Szállítás

  Házhoz szállítással az otthonába vagy az irodába rendelné a kész alkatrészt? Vagy inkább bejönne személyesen érte egy utolsó egyeztetésre? Bármelyik lehetőséget választhatja.

kérjen árajánlatot

Kiterjesztés: *.zip (max 20 MB)