vákuumöntés

Hogy büszkén mesélhessen műanyagtermékéről

szériagyártás

Percek alatt kész, és a pénztárcája is szeretni fogja

10 és 1 000 db között van szüksége alkatrészre? A tökéletes megoldás a vákuumöntés! Miért?

 • akár 1-3 munkanapon belül a kezében tarthatja a kész terméket. Ön sem szeret heteket várni, igaz?
 • az eljárás előkészületei megkímélik a pénztárcáját: a szerszámozás költsége kb. 1/20-a annak, amennyi más technológiák esetén lenne
 • szinte bármilyen műanyag előállítható: kemény vagy gumis, átlátszó vagy színes, esetleg hőálló termékre van szüksége? Minden lehetséges!

alkatrészpótlás

… hogy ne kelljen megválnia szeretett készülékétől

Roppant hálátlan helyzet, amikor egy pici alkatrész miatt válik használhatatlanná egy óriási gépezet. Kerülje el a bosszúságot! Régi alkatrészre lenne szüksége, amit már nem talál meg a boltok polcain? Hozza be hozzánk, és kapja vissza egy friss, vadonatúj verzióját!

A korszerű technológiáknak köszönhetően ugyanolyan (sőt, sok esetben magasabb) minőségű műanyag alkatrészt tudunk előállítani, mint az eredeti darab volt. Mindezt tetszőleges mennyiségben: ha hosszú távra tervez, kérhet többet is, hogy tudja pótolni az elkopott darabokat. Akár műfa vagy alumínium szerszámokba is kérhet alkatrészt: RIM (reaction injection moulding) öntéssel bármi lehetséges!

Mikor merül fel utángyártásra igény? Például régebbi gépjárművek vagy gépek restaurálása esetén, amiket már nem gyártanak.

Gyártástámogatás

Nem hagyjuk magára egyetlen pillanatra sem

Aki fejlesztett már saját terméket, meg fogja erősíteni, hogy ez egy igen hosszadalmas, sok buktatót rejtő kihívás tud lenni. Ön tudta, hogy Magyarországon egyedül mi oktatjuk más vállalatok számára a vákuumöntés technológiáját?

Vigye végig a tervezés, előszériás gyártás és a végtermék gyártását mérnöki segítséggel, 7 év tapasztalatával! Olyan teherbírású műanyagokat tudunk előállítani saját fejlesztésű eljárásainkkal, amelyek strapabírása megközelítheti a fém változatukét. Ön milyen alkatrészt szeretne? Színeset vagy átlátszót, gumisat vagy merevet, esetleg hőállót? Bármi lehetséges!

szilikonöntés

Mindent kibír, mégis rugalmas

Tudta, hogy az egyik legsokoldalúbban felhasználható alapanyag a szilikon?

Kitűnő szigetelő, ráadásul rendkívül rugalmas és nyújtható – nem csoda, hogy tömítésekhez, orvosi eszközökhöz és számtalan más alkatrészhez választják alapnak.

Vezető technológiánkkal bármilyen tulajdonságú alkatrészt előállíttathat: akár leheletvékony vagy részletgazdag terméket is. Csak álmodja meg, milyen terméket szeretne, és kísérje figyelemmel, ahogyan testet ölt!

Különleges anyagok

Semmi sem lehetetlen

Olyan terméket szeretne, ami több, mint az egyszerű, hagyományos műanyagtermékek? Fémmel kevert, antisztatikus vagy éppen tűzálló anyagra lenne szüksége álmai megvalósításához?

Bármi lehetséges! Sok más mellett a következő anyagokkal találkozhat a RunPlastnál:

 • ESD anyagok, amelyek antisztatikusak, vagyis az elektromos kisülést gátolják
 • üvegszállal és karbonszállal erősített műanyagok, amelyek rendkívül nagy szilárdságúak és kopásállóak
 • alumíniummal és rézzel adalékolt műanyagok, amelyek fémes hatást érnek el, mégis hőszigetelők és könnyűek
 • szilikonok, amelyek hőszigetelők, rugalmasak és biokompatibilisek, azaz az emberi szervezettel érintkezve sem okoznak irritációt

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Engedje, hogy valósággá váljon a fejében megszületett ötlet!

 • 1. Igényfelmérés

  Megbeszéljük, milyen termékre van szüksége, és együtt kiválasztjuk azt az eljárást és alapanyagot, ami a tökéletes eredményt adja.

 • 2. Árajánlat

  Részletes ajánlatot készítünk Önnek, minden költséggel és vállalási idővel, hogy ne érhesse meglepetés.

 • 3. Jóváhagyás

  Ha elfogadja az ajánlatot, véglegesítjük a megrendelését. Azonnal kezdődik is a munka!

 • 4. SZERSZÁMOZÁS

  Saját fejlesztésű technológiánkkal olyan szerszámokat készítünk, amelyek élettartama és minősége akár 2-szerese a hagyományos eljárással készítetteknek. Ennek köszönhetően Ön az elérhető legmagasabb minőségű alkatrészt kaphatja kézhez.

 • 5. ÖNTÉS

  A megbeszéltek szerint gyártjuk le a megrendelt termékét. Önnek nincs más dolga, mint tűkön ülve várni, hogy a saját kezében tarthassa, és meggyőződhessen kellemes tapintásáról, megfelelő teherbírásáról és precíz, pontos kivitelezéséről.

 • 6. Szállítás

  Házhoz szállítással az otthonába vagy az irodába rendelné a kész alkatrészt? Vagy inkább bejönne személyesen érte egy utolsó egyeztetésre? Bármelyik lehetőséget választhatja.

kérjen árajánlatot

Kiterjesztés: *.zip (max 20 MB)